Kilpailuihin ilmoittautuminen

Hiihtokilpailuja järjestetään talven aikana Hämeen alueella ja kauempanakin voi kisailla kansallisissa kilpailuissa. Tähän on koottu yksinkertaiset ohjeet, miten kilpailuihin pääsee helposti mukaan.

  • Lekiläisillä on oikeus osallistua Hämeen hiihtopiirin piirikunnallisiin kilpailuihin (PK) sekä kaikkiin Kansallisiin (siis myös muissa hiihtopiireissä järjestettäviin) kilpailuihin.
  • Kaikki kauden viralliset kilpailut löytyvät Kilpailukalenterit palkin linkeistä.
  • Kilpailuihin ilmoittautumiset hoitaa keskitetysti Virpi Lipponen. Viimeistään kaksi päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä täytä ILMOITTAUTUMISLOMAKE LeKi-hiihtäjien kilpailuilmoittautumiset sivulla Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot: 1) kilpailun nimi ja pvm, 2) hiihtäjän nimi, 3) Synt.vuosi 4) sarja ja 5) skipassin/ lisenssin numero (kts alla).  Lekin hiihtojaosto maksaa ilmoittautumismaksun.
  • Kilpailijan sarja on IKÄ, jonka hän täyttää kuluvan kilpailukauden aikana eli jos kausi on talvi 2010-2011, niin sarja on se ikä, minkä hän täyttää vuoden 2011 aikana. Toisin sanoen jo loppuvuoden kilpailuissa (marras-joulu) käytetään seuraavan vuoden sarjajakoa.
  • Skipassi/lisenssi hankitaan Hiihtoliiton sivujen kautta. Hiihtokoululaisille Skipassi hankitaan keskitetysti hiihtokoulun kautta!
  • Kilpailupaikalle kannatta myös saapua ajoissa, jotta ehtii hankkia numerolapun, testata suksien toimivuuden ja tehdä mahdolliset viimeistelyvoitelut. Usein kilpailupaikalta löytyy myös muita Leki:n edustajia ja yhteinen huoltopiste, jossa voi kuulla tuoreimmat tiedot esim. voiteluun liittyen.   
  • Kaikissa asioissa voi kannattaa hyödyntää kilpailuissa käyneiden kokemuksia. Ota vapaasti yhteyttä, jos haluat neuvoja/vinkkejä tai jotain jäi epäselväksi!